новости и анонсы

Головний тренд 2021 – СЕС для власного бізнесу та дому!

2021-09-03 14:12

Сьогодні сонячна енергетика стає все доступнішою, пропонує інструменти збільшення прибутковості виробничих підприємств, та нові можливості, не залежні від зеленого тарифу. Саме тому технологічний та економічний потенціал власних СЕС буде в центрі уваги однієї із головних подій осені - Форуму "Ефективні енергетичні рішення для власного споживання", який відбудеться 14 вересня у Києві та онлайн.

Форум збирає власників та топ-менеджерів, а також технічних спеціалістів підприємств, які сфокусовані на тому, щоб вивести бізнес на новий етап розвитку, головним драйвером якого є власна сонячна електростанція.

Головна тема спеціалізованої галузевої події - сучасні технологічні моделі у сфері сонячної енергетики для енергозабезпечення підприємств.

Про те, як ефективно використовувати потужний технологічний потенціал сонячної енергетики в українських бізнес-реаліях розкажуть найкращі галузеві експерти, в активі яких гігавати реалізованих проєктів в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи.


14 вересня, початок о 15:00

Гібрдний формат участі: наживо та онлайн-трансляція  (паралельно)

Київ, готель «Прем’єр Палас», 2 поверх, зал «Софіївський Гранд Хол» (вул. Пушкінська 5-7). Реєстрація обов'язкова http://energytech.solutions/



ПРОДЮСЕР ФОРУМУ – IB CENTRE - Центр Інноваційного Бізнесу, який реалізує проєкти у сфері клінтех, а також є провідним організатором конференцій, виставок та навчальних програм у у сфері чистих технологій з історією понад 15 років та реалізованими проектами від Брюсселю до Алмати, які прискорили формування галузі чистих технологій.